Toyota Land Cruiser on leidnud Heritage Editioni aastapäeva versiooni

Chicago Auto Show’s toimub Toyota Land Cruiser SUV eriversiooni esietendus – Heritage Edition ajastati Ameerika Ühendriikide mudeli aastapäeva.
Üks Toyota kuulsamaid mudeleid – Land Cruiser maastur – enam kui 60 aastat. Isegi peaaegu 70 aastat, arvestades BJ 1951. aastast, mis mitu aastat hiljem muutus Land Cruiseriks. Mudeli 60. aastapäeva tähistamisel USA turul on bränd valmistanud maasturite eriversiooni.

Chicago Auto Show’s toimub Toyota Land Cruiser Heritage Editioni piiratud väljaande versioon, mis ilmub 1200 autoga ringlusse ainult USA turule. Mis vahe on Heritage Editioni ja tavapärase toimimise vahel? Bronze 18-tollised BBS rattad, must võre, esituled, udutuled ja tahavaatepeegli korpused. Jalgade eriversiooni pole, kuid retro stiilis on silt.2020 Toyota Land Cruiser Heritage Edition 10 Fotod
Sisemised muudatused hõlmavad musta nahkpolster kontrastse pronksist õmblemisega, spetsiaalseid põrandamatteid ja ainult 5 istekohta salongis – 7-kohaline versioon pole Heritage Editioni jaoks saadaval. Lisaks piirdub kere värvi valik ka Midnight Black Metallic ja Blizzard Pearl toonidega.
Land Cruiser Heritage Editionis tehnilisi muudatusi ei ole. Toyota pakub seda maasturit 381-hobujõulise 5,7-liitrise V8 bensiiniga koos 8-käigulise automaatkäigukastiga ja püsiva nelikveduga.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *